Key-to

Coaching, Advies en Ondersteuning in Deventer.

De drijvende kracht achter Bureau Key-to is Brianne van ’t Veer. Zij stelt zich voor: “Coachen zit in mijn DNA. Luisteren, vragen stellen en de ander zelf tot inzichten laten komen, dat is mijn kracht. Ik neem je niet aan de hand, maar laat je zelf aan het roer staan in je proces. Ik ga uit van de kracht en kwaliteit die ieder individu, iedere groep en iedere organisatie bezit.

Als social worker, stiefplancoach, dirigente en (JOP) jeugd- en jongerenwerker heb ik kennis en ervaring op het gebied van opvoeding en ontwikkeling van kinderen en jongeren en de dynamiek van nieuwe gezinnen. Ik heb een groot hart voor alleenstaande moeders en de immense taak waar zij voor staan. Daar waar mogelijk maak ik graag gebruik van mijn creatieve talenten, met name op muzikaal gebied.”