Key-to

Coaching, Advies en Ondersteuning in Deventer.

De drijvende kracht achter Bureau Key-to is Brianne van ’t Veer. Zij stelt zich voor: “Coachen zit in mijn DNA. Luisteren, vragen stellen en de ander zelf tot inzichten laten komen, dat is mijn kracht. Ik neem je niet aan de hand, maar laat je zelf aan het roer staan in je proces. Ik ga uit van de kracht en kwaliteit die ieder individu, iedere groep en iedere organisatie bezit.

Als social worker, stiefplancoach en jeugd- en jongerenwerker heb ik brede kennis en ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en de dynamiek van nieuwe gezinnen. Ik heb een groot hart voor alleenstaande moeders en de immense taak waar zij voor staan. Daar waar mogelijk maak ik graag gebruik van mijn creatieve talenten, met name op muzikaal gebied.”

Privacy

Privacywetgeving AVG mei 2018

Vanaf 25 mei 2018 geldt de nieuwe wet Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG). Bureau Key-to gaat zorgvuldig met je gegevens om, daar kun je op vertrouwen. Daarnaast kun je ons gemakkelijk vragen om jouw gegevens uit onze database te laten verwijderen.

De website van Bureau Key-to biedt geen mogelijkheid tot het aanmaken van een account en er is geen mogelijkheid om je in te schrijven voor een nieuwsbrief.
Jouw gegevens worden alleen opgeslagen indien je klant wordt bij Bureau Key-to ten behoeve van facturatie. Bureau Key-to deelt geen persoonlijke gegevens met commerciële adverteerders of advertentienetwerken.
Jouw persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor zij werden verwerkt.
Wanneer je jouw gegevens uit het bestand van Bureau Key-to wilt laten verwijderen, volstaat een e-mail met verwijderverzoek waarin je naam en contactgegevens vermeld staan.
Als je vragen hebt over je persoonlijke gegevens neem dan contact op via het contactformulier.