Diensten

Bureau Key-to is een bureau voor coaching, advies en ondersteuning, opgericht door Brianne van ’t Veer. Key-to is actief op drie vlakken: individuele coaching, coaching van samengestelde gezinnen en jeugdwerk. Empowerment, relatie en verbinding zijn de sleutelwoorden die het werk van Bureau Key-to typeren. Na het lezen van de informatie vragen of interesse in een nadere kennismaking? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier.


Individuele coaching

De coaching van Bureau Key-to biedt jou de plek waar je gehoord en gezien wordt. Zodat je even stil kunt staan, op adem kunt komen en met vertrouwen in je eigen kunnen vooruit gaat kijken.
Herken je het gevoel dat je alle ballen in de lucht houdt, maar niet aan jezelf toe komt? Dat je flink tegen grenzen aan loopt of het moeilijk vindt om keuzes te maken? Dat je niet weet wat je nou precies wil met je werk? Of gefrustreerd bent hoe het loopt in je relatie of gezin? Het gevoel dat je niet zelf aan het roer staat van je eigen leven? Zet de eerste stap naar een leven in balans en meld je aan voor een kortdurend coachtraject.

Tarieven:
Individuele coaching € 70,00 per gesprek (inclusief btw)
Moet je rondkomen van een minimum inkomen? In overleg kijken we wat voor jou betaalbaar is.


Muziekcoaching

De muziekcoaching wordt op verschillende manier ingezet:

In de coachgesprekken maken we gebruik van muziek en stilte op een manier die bij jou past, jouw coachvraag staat daarbij centraal. Je hoeft niet muzikaal te zijn of een instrument te kunnen bespelen. We laten de muziek verwoorden wat er bij je speelt of wat je niet kunt zeggen en luisteren naar wat de stilte je te vertellen heeft. De muziekcoaching geeft je een uitlaatklep en een plek om op te laden. Het geeft jou zelfvertrouwen en zekerheid, zelfs op bijvoorbeeld een podium.

Tarieven:
Individuele coaching € 70,00 per gesprek (inclusief btw)
Moet je rondkomen van een minimum inkomen? In overleg kijken we wat voor jou betaalbaar is.


Alleenstaande moeders

Sta je er alleen voor na scheiding of het overlijden van je partner? Ga je regelmatig kopje onder door de zorgen die je hebt met betrekking tot je kind(eren), financiën of toekomst? Tijdens de coachgesprekken krijgen je zorgen een plek en ga je er concreet mee aan de slag. Je gaat ontdekken wat je kracht en kwaliteiten zijn, zodat er meer rust en balans in je leven komt.

Tarieven:
Individuele coaching € 70,00 per gesprek (inclusief btw)
Moet je rondkomen van een minimum inkomen? In overleg kijken we wat voor jou betaalbaar is.


Coaching samengestelde gezinnen (stiefplan)

Het vormen van een samengesteld gezin is ingewikkeld. Laat staan om dit op een goede, duurzame manier te doen. Helaas gaat 60% van de samengestelde gezinnen weer uit elkaar. Aan de hand van het Stiefouderschapsplan (stiefplan) brengen jullie als partners het gezin in kaart en leggen jullie wensen en afspraken vast. De verschillende relaties in jullie gezin worden belicht:

  • Tussen partners;
  • Tussen ouder en kind(eren);
  • Van kinderen onderling;
  • Van bloedband ten opzicht van verworven band.

Het doel van de coaching is om samen een duurzame, liefdevolle en harmonieuze basis te vormen waar je als ouder, partner en kind(eren) je geborgen weet en thuis voelt.

De coach van Bureau Key-to is een gecertificeerd Stiefplan-Coach en werkt volgens de methode van het Stiefouderschapsplan (www.stiefplan.nl).

logo_stiefplan_coach

Tarieven:
Coachgesprekken € 85,00 per gesprek (inclusief btw)
Moeten jullie rondkomen van een minimum inkomen? In overleg kijken we wat voor jullie betaalbaar is.


Jeugdwerk

Bureau Key-to biedt maatwerkadvies en praktische ondersteuning voor het versterken, vernieuwen en verduurzamen van jeugd- en jongerenwerk, specifiek op het gebied van zingeving en identiteitsontwikkeling.

  • Ontwikkelen, opzetten en uitvoeren van (nieuwe) jeugdactiviteiten
  • Coachen en inspireren van vrijwilligers
  • Analyseren van het jeugd- en jongerenwerk, in kaart brengen van de kracht en knelpunten
  • Advies en begeleiding van organisaties en kerken in verandertrajecten

Tarieven:
Neem contact op voor meer informatie over de werkwijze en tarieven.
Samen kijken we wat uw organisatie nodig heeft en wat Bureau Key-to daarin kan betekenen.